Jan van Gemert ontvangt lintje.

Het heeft zijne koninklijke hoogheid behaagd enz enz… Jan van Gemert heeft donderdagmiddag 14 november in de foyer van de Koninklijke Schouwburg een koninklijke onderscheiding ontvangen van de burgemeester van Boxtel. Natuurlijk verdient Jan van Gemert een lintje voor het vele werk dat hij voor de vereniging heeft gedaan. Al jaren zet hij zich in om cultuur binnen het onderwijs op peil te houden. Daarbij geeft hij al jaren les op het Koning Willem 1 ROC in Den Bosch. Soms zeggen foto’s meer dan 1000 woorden. Ook wij feliciteren Jan!

Jan van Gemert heeft donderdagmiddag in de foyer van de Koninklijke Schouwburg een koninklijke onderscheiding ontvangen van de burgemeester van Boxtel.
Jan van Gemert heeft een koninklijke onderscheiding ontvangen van de burgemeester van Boxtel.