Kom naar de LAB-dagen

Foto Colinda Jansen

Interessant voor docenten drama en ckv

Wat is makerschap en hoe geef je dit vorm in het kunstonderwijs op een middelbare school?

Deze vragen komen geregeld binnen op de afdeling educatie van Internationaal Theater Amsterdam (ITA) vanuit zowel de secties drama/kunstvakken als CKV.

De docent drama zoekt naar inspirerende voorbeelden uit de praktijk en de CKV-docent is sinds de vernieuwing van de eindexameneisen meer dan voorheen op zoek naar een invulling van het ‘eigen onderzoek van de leerling’.

ITA ontwikkelde hiervoor de Theater Toolkit Methodiek en liet zich inspireren door de werkwijze van regisseur Ivo van Hove en zijn artistieke team. Docenten uit heel Nederland kunnen vanaf nu de Theater Toolkit Methodiek aanschaffen en zich aanmelden voor de training-tweedaagse bij ITA op woensdag 24 en donderdag 25 april 2019.

Meer info: theatertoolkit@ita.nl