Inschrijven “Method Acting”

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de Cursus “Method Acting” door André Landzaat

Doelgroep: Theater- en dramadocenten
Aanleiding is een eerdere enquête onder leden van de BDD naar behoefte aan nascholing. De eerste nascholingscursus was “Werken met Fysiek” door Luc de Smet. Nu staat er een opfriscursus Method Acting op de planning.

 Method Acting
Centraal staat hoe als docent vanuit method acting/ inlevend spel te ontwikkelen, te begeleiden en te duiden. Method Acting is de meest onbegrepen acteertechniek ter wereld. Veel van wat je er op internet over leest, is helemaal verkeerd. Method Acting helpt je de vereiste emotie te voelen, en is betrouwbaar, keer op keer. Enkele bekende acteurs en actrices die werken volgens Method Acting zijn: Marlon Brando, Robert de Niro, Tom Hanks, Meryl Streep en Reese Witherspoon.

 Data: 3 en 4 februari 2018 van 10.00-15.00 uur

Locatie: ZimiHC, Bouwstraat 55 te Utrecht
Organisatie: BDD Beroepsvereniging Docenten Theater en Drama
Kosten: leden BDD 120,00, niet leden van de BDD 150,00 inclusief lunch

Opgave:
Stuur een mail met verzoek om opgave aan info@docentendrama.nl. Geef daarbij aan of je wel of niet lid bent van de BDD.

Uiterlijke inschrijvingsdatum: 28 december 2017

Een certificaat wordt verstrekt op basis van je aanwezigheid. De voorgaande studiedagen van de kunstvakverenigingen werden gevalideerd bij Registerleraar.nl voor het vrijwillige lerarenregister als nascholingsaanbod. In verband met het huidige overgangsjaar naar het verplichte register is het voor ons niet mogelijk de gewijzigde aanpak van de studiedagen te laten valideren. Er zal wel een indicatie van ‘registeruren’ op je certificaat staan.

Maximaal aantal deelnemers: 15 personen. Deze 15 deelnemers werken twee dagen lang intensief aan Method Acting technieken. Wanneer er meer dan 15 mensen zich aanmelden, worden de twee dagen opgesplitst in twee groepen waar André intensief mee gaat werken.